Kedves Ani
akár hiszed akár nem elárulom neked:
1. egy részét még meg sem kaptam a fotósoktól.
2. a weblap galériáját most csináltatom nektek. Nem olyan egyszerű olyan galériát ide befűzni amibe minden tag fel tud majd tölteni képeket. (pl. az a hölgy is aki ott sokat fotózott)
3. Picasaba nem lehet őket feltölteni, mert olyan nagyok és nem akarom MIATTATOK lerontani a minőségüket. Nem csak a fotókat, de a videokat is fel akarjuk tenni nektek.
4. A weblapot család, munka, háztartás... mellett csinálom szabad időmben ennek a közösségnek. Társadalmi munkában ahogy időm engedi! A Fb-on terjengő pletykákkal ellentétben nem ez a munkám és nem kapok érte fizetést, így nem igazán lehet rajtam bárkinek is, bármit is követelni. Azt hiszem így is letettem már valamicskét az asztalra a közösségért és szándékozom ezt tenni a jövőben is.
Mivel legtöbben csak használják, de Tagságit annál kevesebben rendelnek így lassabban tudom finanszírozni a weblap fejlesztését.

Ha a közösség minden tagja hozzá adna egy kicsit, akkor hidd el sokkal gyorsabban fejlődhetne és sokkal hatékonyabban tudnátok használni. Amíg a közösség töredéke tesz csak valamit és a többi csak úgymond (bocsánat a szóért) "élvezi", addig sajnos ez a tempó nem fog felgyorsulni.
Félre ne értsd
Ezt most egyáltalán nem panasznak szántam, hiszen szeretetből csinálom a közösségért, de ugyebár egy ház is akkor épül fel gyorsan, ha arra rendelkezésre áll az anyagi háttér anélkül meg évekig is elhúzódhat.
Rengeteg dolgot szeretnénk még rajta csinálni és nem adjuk fel, még akkor sem ha csak döcög a szekér. Amíg győzzük csináljuk, ha meg már nem fogjuk bírni sem idővel sem energiával, sem anyagilag akkor bezár a bazár.
Addig is türelmet kérek tőled és mindenkitől. Ami késik az nem múlik.
Köszönöm.