[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead cilike.ch • Téma megtekintése - BS - BL kanton magyarjai
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Júniusban akarunk kiköltözni a férjemhez Baselbe! De még nagyon bizonytalan vagyok! Van 2 gyermekünk,egy 7 éves kislány és egy 11 éves kisfiú! de nem tudunk semmit németül! Mik a lehetöségeink? Ugy gondoltam magántanulók lesznek Magyarországon! de ott is szeretném,ha iskolába járnának! Meg lehet ezt oldani? A másik nagy dilemmám az orvos! Kellene egy gyerekorvos is,és egy szülész-nőgyógyász! De lehetöség szerint jó lenne,ha beszélne magyarul,mert nem rángathatom a férjem mindig! Ehhez milyen biztósitás kellene? És ami nagyon fontos a fiam cukorbeteg! Hogy oldhatom meg a kinti kezelését? Aki tud bármit nagyon kérem segitsen!!!!! Előre is köszönöm!!!
Junius 6-an reggel 6.20-kor indul a repulonk Baselbol. Zurichbol jonnenk, de vonat nincs meg olyan koran. Van barkinek valamilyen otlete, hogyan juthatnank el idoben a repterre? Esetleg ismer valaki olcso hoteleket a kornyeken, ha ott ejszakazasra kerulne sor?
Sziasztok! Férjem szeptemberben kezd Baselben dolgozni, mennénk mi is utána, azonnal átmeneti szállásra vagy a végleges helyre. 1-1,5 hónappal később. Lakás/ház bérléssel kapcsolatban érdeklődöm, kinek van tuti tippje, érdemes-e német vagy francia részre költözni, van valakinek ebben tapasztalata? Minden információ hasznos lehet, köszönöm.
Sziasztok! Most készülök Bázelbe költözni, de nem vagyok ismerős a városban. Azt szeretném megtudni, h a lakáskeresésnél melyik városrészt kerüljem, hol van a "szórakoztató-negyed", ha van ilyen (mint a rue de Berne Genfben)? Előre is köszi!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.